Gastenboek

Vul hier uw ervaringen in welke u heeft meegemaakt bij Karizma by Hakan.

 1. Yvette van de Poll zegt:

  goede sfeer en wat vooral natuurlijk is een uitstekend team, goed op elkaar ingespeeld , je gaat met een goed kapsel en een goed gevoel naar huis!

 2. Je buurvrouw zegt:

  Hakan en zijn collega’s leveren vakwerk tegen een alleszins redelijke prijs. Hij heeft oog voor wat je wel en niet staat en dient je van een goed advies. Een echte aanrader!

 3. Emal Ajheer zegt:

  Hakan en zijn collega’s zijn meesterlijke kappers. Ze knippen je haren niet alleen heerlijk, maar hoe ze knippen vond ik bij mijn eerste afspraak geweldig. Ze behandelden mij zo zachtaardig tijdens het knippen waardoor ik mij als een belangrijk persoon aanvoelde. Met zachtaardig bedoel ik niet alleen de manier waarop ze met je een praatje maken of vragen om wat je precies wil, maar ook hoe zo werken met hun handen en uitrusting. Hierdoor wist ik meteen dat ik naar geen enkel andere kapper hoefde te zoeken.

 4. Carla van Uum zegt:

  In een woord geweldig! Wat een vakman is Hakan, mijn haar is nog nooit zo mooi geknipt! Ik ga nooit meer ergens anders heen! Ik ben supertevereden;)

 5. Sharon B zegt:

  Service, zorg en kwaliteit.

  Karizma by Hakan is een goede en betaalbare kapper. Ik heb mijn haar laten knippen en kleuren en ben erg tevreden over. Het haar voelt nu heerlijk aan ziet er ook gezond en mooi uit. Na vele kappers te hebben bezocht vind ik Karizma by Hakan de nr 1 en raad ik dan ook zeker aan!

 6. Necmetdin Karademir zegt:

  Vakman!
  Heb mij onlangs laten knippen by Hakan. Nummer 1 in Arnhem e.o.

 7. Ensar Akkaya zegt:

  Zeer mooie en moderne kapperszaak gevestigd in Arnhem, Presikhaaf. Altijd mooie prijzen en alleen maar goede ervaringen gehad!!

Goto Top